De boetiek

Gaat u trouwen? Van harte gefeliciteerd! Voor een van de mooiste dagen zoekt u een bruidsjapon. U wilt kunnen rekenen op een bruidsjapon met een goede pasvorm die kwaliteit uitstraalt. Een japon waarin u zicht prettig en mooi en uniek voelt.

Wij werken met internationale ontwerpen. U zult in de boetiek japonnen tegenkomen van bijvoorbeeld Nederlandse, Belgische, Engelse, Franse, Italiaanse en Spaanse hand. Wij verkopen onder andere de volgende merken: Cymbeline, Eddy K, Linea Rafaelli, Garamaj, Mathyro, San Patrick, White One (foto's) .

Wij hebben naast de bruidsboetiek ook een eigen atelier. Op deze wijze kunnen wij de japon naar uw wens zelf vermaken. Daarnaast is het mogelijk om geheel naar uw eigen wensen een couture bruidsjapon te ontwerpen. Dit betekent maatwerk tot in de puntjes en exclusiviteit.

Hoe wij werken

  • oriënteren en kennismaken
  • passen van bruidsjaponnen op afspraak
  • maatnemen & pasvorm
  • advies over de keuze van uw bruidsjapon
  • vermaakwerkzaamheden en/of ontwerpactiviteiten

Meer dan bruidsjaponnen

Naast bruidsjaponnen verkopen wij ook gelegenheidskleding, zoals cocktail, gala en avondjurken. Evenals de bruidsjaponnen, bestaat bij ons ook de mogelijkheid om een eigen couture avondjurk te ontwerpen en kunt bij ons terecht voor damespakken op maat.

Voor de aanstaande bruidegom maken wij maatpakken. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar het atelier.